Breaking News

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν θα παντρευόμουν αν δεν ήταν ο Γιάννης, φοβόμουν το γάμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γάμο της και τον σύζυγό της.

Η Παναγιώτα Βλαντή είχε παντρευτεί με τον Γιάννη Βλάχο, μετά από τρία χρόνια σχέσης, στις 12 Ιουνίου 2021.

«Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Μετά το ανακοινώσαμε. Δεν θα παντρευόμουν αν δεν ήταν ο Γιάννης, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό να παντρευτώ. Δεν ήμουν κατά του γάμου, αλλά τον φοβόμουν πάρα πολύ. Όταν είχα σχέση, έλεγα "τώρα γιατί να προχωρήσω;". Με φόβιζε όλο αυτό», είπε η όμορφη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά».

Και πρόσθεσε: «Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους και να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται. Εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα, όμως, έγινε τόσο αβίαστα, γι' αυτό και το τόλμησα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι».


Πριν λίγο καιρό η Παναγιώτα Βλαντή είχε εξομολογηθεί στο «After Dark»: «Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας με όποιον τρόπο... Όταν μιλάω για τον Γιάννη συγκινούμαι... Είναι υπέροχος και νιώθω δυνατή δίπλα του... Μου ξύπνησε το πάθoς, το οποίο κοιμότανε».