Breaking News

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Α. Σοϊλέδης και Τ. Καραγκούνιας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη νίκη των Κόκκινων στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές στο συμβούλιο, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor της Μ. Δευτέρας.

Στο συμβούλιο προέκυψαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Γιώργος Κατσαούνης της κόκκινης ομάδας. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έβγαλε στον «τάκο» τη Τζο Μαριδάκη.

Στην ψηφοφορία των Μπλε, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη, ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Γιώργος Κατσαούνης, Τζο Μαριδάκη (Κόκκινοι) και Σοφιάννα Αβραμάκη, Άρης Σοϊλέδης (Μπλε).

Ακολούθησε ένας απίστευτος καυγάς μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια. Ο Άρης υποστήριξε ότι ο Τάκης παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να τον ψηφίσει. Οι δύο συμπαίκτες αντάλλαξαν σκληρούς χαρακτηρισμούς, με τον Άρη Σοϊλέδη να ουρλιάζει στο τέλος, τονίζοντας ότι θέλει να αποχωρήσει, ενώ κάποια στιγμή όρμησε στον Τάκη Καραγκούνια. Στο σημείο εκείνο παρενέβη η παραγωγή και έβγαλε έξω από το χώρο του συμβουλίου και τους δύο παίκτες για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Η ψηφοφορία των Μπλε (υποψήφια η Σοφιάννα Αβραμάκη).
 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υπέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη.


Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβγαλε στον «τάκο» τη Τζο Μαριδάκη.


Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Σοφιάννας Αβραμάκη και Τάκη Καραγκούνια.


Ο απίστευτος καυγάς του Άρη Σοϊλέδη με τον Τάκη Καραγκούνια.


Η Τζο Μαριδάκη θεώρησε ότι αδικήθηκε που ψηφίστηκε από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.