Breaking News

Survivor: Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας - Τραυματίστηκε η Ασημίνα - Απίστευτη ατάκα... «Ο κουμπάρος την κουμπάρα...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας διεξήχθη στο Survivor στο επεισόδιο της Μ. Δευτέρας. Τραυματίστηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνέχισε τις «φιτιλιές» για τον Άρη Σοϊλέδη, τη Σοφιάννα Αβραμάκη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά ο Άρης, από την ένωση και μετά, είναι πάρα πολύ κοντά με τη Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι ραγδαία, προφανώς, ανάμεσα στα δύο κoρίτσια, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Να δω πού θα γυρίσει τη ζυγαριά ο Άρης, όσο περνούν οι μέρες. Στην Σοφιάννα ή στην κουμπάρα; Που όπως λέει η παροιμία, ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα; Δύο φορές; Δεν ξέρω, θα δούμε τις επόμενες μέρες», είπε στην κάμερα της παραγωγής.


Κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας τραυματίστηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της.

Αργότερα επέστρεψε από το νοσοκομείο και δήλωσε στην κάμερα: «Είναι λίγο σοβαρά τα πράγματα, έπαθα ένα διάστρεμμα. Πρέπει να απέχω τουλάχιστον 7 ημέρες από τα αγωνίσματα».


Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, νίκησαν οι Κόκκινοι, με τη Τζο Μαριδάκη να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα της.


Το αγώνισμα ατομικής ασυλίας των Μπλε κέρδισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος δεν θα μπορεί να ψηφιστεί στο συμβούλιο ενώ θα υποδείξει και έναν συμπαίκτη του.