Breaking News

Survivor: Έρχεται το πάρτι της Ένωσης - Πρώτος υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Σ. Μαρτίκας: «Βοηθήστε μας» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο συμβούλιο, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, καθώς δέχθηκε τις ψήφους σχεδόν όλων των συμπαικτών του.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει στους παίκτες: «Έρχονται οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor. Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της Ένωσης. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς, δεν θα έχει τη χαρά να λάβει μέρος σ' αυτό το πάρτι».


Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας - το προτελευταίο πριν το πάρτι της Ένωσης - οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν και πανηγύρισαν τη νίκη τους.


Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας νίκησε η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είναι η πρώτη παίκτρια των Μαχητών που κερδίζει μία θέση στο πάρτι της Ένωσης.

Από την πλευρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε δακρυσμένη στον Γιώργο Λιανό: «Είμαι τόσο άτυχη που μου έριξε ο αέρας το μπαλάκι! Γιατί στην ισορροπία είμαι πάρα πολύ καλή, οπότε είμαι τόσο άτυχη που με έχει φτύσει και ο καιρός! Δηλαδή τι να πω πια...».


Στο συμβούλιο σημειώθηκε για ακόμη μία φορά μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δείχνουν να μην μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά του.

Στη συνέχεια οι Μαχητές ψήφισαν, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να αναδεικνύεται πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, καθώς συγκέντρωσε τις ψήφους σχεδόν όλων των συμπαικτών του (μία ψήφο πήρε ο Τάκης Καραγκούνιας).

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, την ώρα που ψήφιζε: «Απόψε ψηφίζουμε ενάντια στην ανηθικότητα, την αγένεια, την ασέβεια και το ψέμα. Η Μπλε ομάδα σας παρακαλεί, βοηθήστε μας».

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.