Breaking News

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 137 - 138 - 139 - 140 - 141, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 11/4/22 - Επεισόδιο 137: Η οικογένεια Αργυρού έχει αναλάβει να τρελάνει τον Κανέλλο, με εντολή Βαλέριας. Την ίδια ώρα, η Χρύσα έχει αναλάβει ειδική αποστολή, με εντολή Καλλιόπης και Μάρμως, για να τον… ξεγuμvώσει και να ανακαλύψει αν του έχουν κάνει μάγια. Τα εγγόνια ψάχνουν να βρουν άκρη με τα γράμματα του Βαγγέλα και τον νέο γρίφο που τους έχει βάλει ο παππούς τους, και ελπίζουν πως μόλις τα καταφέρουν θα πλουτίσουν.

Άκρη προσπαθεί να βγάλει και η Κική, η οποία θέλει να μάθει με τι εκβιάζει η Κατίνα τον Τζίμη, αλλά το λαμόγιο της καρδιάς της κρατάει το στόμα του πεισματικά κλειστό. Η Κατερίνα κρατάει μυστικά από τον Παναγή, που κάνει όνειρα για το μέλλον τους και τη σύλληψη του Τζίμη. Πώς θα αντιδράσει η Βαλέρια όταν καταλάβει ότι ο Ηλίας το προηγούμενο βράδυ έκοβε βόλτες… ξεβράκωτος στο σπίτι της Φιλίτσας;


Τρίτη 12/4/22 - Επεισόδιο 138: Ο Τζώρτζης και η Κατερίνα έχουν καταφέρει να λύσουν τον γρίφο του Βαγγέλα, μόνο που, για να καταφέρουν να φτάσουν στο «θησαυρό» του παππού τους, θα πρέπει πρώτα να ξεγελάσουν την Κική και ύστερα να σκάψουν γύρω από το… καμπαναριό του χωριού. Η Χρύσα, με τη βοήθεια του δασονόμου μας,  προσπαθεί να βρει κάποιο κρυμμένο… μαγιολίκι πάνω στον Κανέλλο, αλλά, αντ’ αυτού, ανακαλύπτει το «σκονάκι» που έχει κάνει για να θυμάται τους κατοίκους του χωριού. Την ίδια ώρα, ο Χαραλάμπης και ο παπάς ανακαλύπτουν το… βρόμικο μυστικό του Σίμου και γίνονται έξω φρενών. Η Βαλέρια ζητάει από τον Σάββα να της αδειάσει τη γωνιά, γιατί ετοιμάζει δείπνο για τον μπακάλη, ενώ ο Κίτσουλας και ο Ηλίας ετοιμάζουν σχέδιο για να φορτώσουν τη χωματερή του χωριού στους Φωτεινιώτες!


Τετάρτη 13/4/22 - Επεισόδιο 139: Ο Βαγγέλας δεν έχει αφήσει, τελικά, θησαυρό στα ξαδέρφια, αλλά τα… παράπονά του για όλους τους Πλατανιώτες, συγκεντρωμένα σε ένα σημειωματάριο. Ο μακαρίτης ζητάει να πάρουν εκδίκηση εκ μέρους του κι ενώ η Κατερίνα και ο Θοδωρής είναι έξαλλοι με τις τρελαμάρες του παππού τους, ο Τζώρτζης είναι αποφασισμένος να μην τον απογοητεύσει! Τα διαμαντένια σκουλαρίκια, που χάρισε ο Σίμος στην Τούλα, ανάβουν φωτιές και δημιουργούν παρεξηγήσεις και ο Χαραλάμπης απαιτεί από την Καλλιόπη να κόψει τα πάρε-δώσε με τον αδερφό της, που είναι μια… σκουπιδομαζώχτρα! Η Κική εξομολογείται στη Μάρμω όσα έχει μάθει για την Κατίνα από τον Τζίμη, κι εκείνη απειλεί τη Βαλέρια πως θα καλέσει την αστυνομία, αν η… μάνα της δεν έρθει άμεσα στον Πλάτανο, για να λογαριαστούνε!


Πέμπτη 14/4/22 - Επεισόδιο 140: Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι η Βαλέρια κάτι κακό έχει κάνει στον Κανέλλο και είναι αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω, αν δεν το ανακαλύψει. Ο Χαραλάμπης, πάλι, δεν θα το βάλει κάτω αν δεν χωρίσει τα τσανάκια του με τον Ηλία. Την ίδια ώρα, ο Σίμος είναι έξαλλος με την Τούλα, που δεν εκτιμάει όσα έχει κάνει για να την ξανακερδίσει. Ο Παναγής και η Κατερίνα περιμένουν να έρθει το φορτηγό με τα τοξικά, αφού ο δασονόμος μας έχει… ένστικτο πως η δουλειά θα γίνει απόψε! Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη κοντεύει να αφήσει τον μπακάλη μας στον τόπο και διακόπτει το δείπνο του Σάββα με τη Φιλιώ. Πώς θα αντιδράσει ο Τζίμης, όταν ο Κανέλλος του περάσει χειροπέδες; Τι διάβασε ο παπάς στο σημειωματάριο του Βαγγέλα και σωριάστηκε στα καλά καθούμενα;


Παρασκευή 15/4/22 - Επεισόδιο 141: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε, επιτέλους, οι Πλατανιώτες τον Τζίμη, με τον Παναγή να μην μπορεί να διαλέξει ποια εκδίκηση θα του πρωτο-σερβίρει κρύα και φαρμακερή. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει χαρεί με αυτή τη σύλληψη, πλην της Κικής που έχει μαυρίσει η καρδιά της για… ευνόητους λόγους. Την ίδια ώρα, ο παπάς μας, παρέα με τη Μάρμω, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό του Βαγγέλα, που δεν είναι άλλο από τον… γιο του, ενώ ο Κανέλλος σαν κάτι να έχει αρχίσει να θυμάται από τον παλιό καλό του εαυτό. Τον  Σάββα, πάλι, δεν τον σκιάζει Καρμέλα καμιά, και η Βαλέρια είναι έξαλλη μαζί του, αλλά και με τον Τζίμη, που δηλώνει πανέτοιμος να πάρει πίσω τη χωματερή, με αντάλλαγμα την πολυπόθητη ελευθερία του!


Για την αρχική σελίδα "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" πατήστε ΕΔΩ