Breaking News

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού - Ο κακός χαμός στους Μπλε - Η ανακοίνωση του Λιανού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τους Μπλε να είναι αναστατωμένοι, καθώς η μία ένταση διαδέχεται την άλλη, οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη στο επεισόδιο του Survivor της Μ. Τρίτης, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού.

Πριν το αγώνισμα, μετά τον πρωτοφανή καυγά τους στο συμβούλιο, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους...

Στο αγώνισμα, νίκησαν οι Κόκκινοι, με τον Νίκο Γιάννη να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του.


Μετά το αγώνισμα, υπήρξε νέα ένταση ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, με τη Σοφιάννα Αβραμάκη να ξεσπάει σε κλάματα.

«Έχω ένταση μέσα μου. Από το συμβούλιο νιώθω απογοητευμένη γιατί εμπιστεύτηκα κάποιους ανθρώπους και βασίστηκα πάνω τους συναισθηματικά, αλλά δεν πήρα πίσω αυτό που ήθελα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, που έχω πέσει αγωνιστικά, γίνεται πανικός στην καλύβα, πανικός! Δεν μπορώ άλλο να το διαχειριστώ...», είπε στον Γιώργο Λιανό.


Στο μεταξύ, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα λείψει για κάποιες μέρες, καθώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα τον αντικαταστήσει ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali.


Στη συνέχεια η Σοφιάννα δήλωσε αηδιασμένη από τις συμπεριφορές κάποιων, όπως του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος έχει συνάψει φιλίες με άτομα από την κόκκινη ομάδα.


Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία του είπε εκνευρισμένη:

«Για τον χαρακτήρα σου, σου μιλάω... Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί τη ζηλεύεις... Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε παρέα. Είσαι ακατάλληλος! Είσαι ακατάλληλος! Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις».