Breaking News

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού - Επέστρεψε από το νοσοκομείο η Μαίη μετά το σοβαρό ατύχημα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό σημαδεύτηκε από το ατύχημα της Μαίης Εμμανουηλίδου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Ασημίνα πέρασε από τον περιστρεφόμενο ξύλινο άξονα, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι τη Μαίη, που έπεσε κάτω, σφαδάζοντας από τους πόνους. Η παίκτρια της μπλε ομάδας αντιμετώπισε πρόβλημα στον αυχένα της. Η γιατρός της τοποθέτησε κολάρο και κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της.

Το έπαθλο φαγητού κέρδισε η μπλε ομάδα. Η νίκη κρίθηκε σε flag race, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να παίρνει τον τελευταίο πόντο και να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες της. 

Αργότερα επέστρεψε από το νοσοκομείο η Μαίη, η οποία είπε στην κάμερα της παραγωγής: «Πονάω αρκετά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό». Επίσης, εξέφρασε το παράπονό της για τη στάση του Γιώργου Κατσαούνη κατά τη διάρκεια ενός run της.

Στη συνέχεια η μπλε ομάδα έγινε για ακόμη μία φορά άνω κάτω, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.