Breaking News

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, οι Μαχητές και οι Διάσημοι αγωνίστηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Στο συμβούλιο, ο παίκτης που αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας οι Διάσημοι επικράτησαν απέναντι στους Μαχητές και πανηγύρισαν τη νίκη τους.


Ακολούθησε ένταση στους Μαχητές, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να υποστηρίζει ότι οι συμπαίκτες του θα στήσουν το αγώνισμα ατομικής ασυλίας προκειμένου να κερδίσει ο Τάκης Καραγκούνιας.


Τελικά στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας νίκησε η Σοφιάννα Αβραμάκη, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να δηλώνει αργότερα ότι... τους "ξεμπρόστιασε".


Το συμβούλιο ξεκίνησε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να κατηγορεί τον Απόστολο Ρουβά ότι την ειρωνεύτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.


Ακολούθησε το... σόου από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τον Γιώργο Λιανό να εκφράζει τις απορίες του για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς ο παίκτης των Μπλε προσπαθούσε να αποφύγει τη βροχή.



Συμπαίκτες και αντίπαλοι κατέκριναν τη γενικότερη στάση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, με τον Γιώργο Κατσαούνη να σχολιάζει: «Το παιδί δεν κάνει για το Survivor».


Στην ψηφοφορία έγινε το αναμενόμενο. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.