Breaking News

Survivor: «Ο Τάκης δεν προλάβαινε να επιστρέψει, απόφαση της οικογένειας να μην μετατεθεί η ημερομηνία της κηδείας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τάκης Καραγκούνιας περνάει δύσκολες στιγμές στο Survivor, καθώς πληροφορήθηκε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του... Ο φίλος του, Τόνι Σταυράτης, δήλωσε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

«Ήταν απόφαση της οικογένειας να μην μεταθέσει την ημερομηνία της τελετής. Από τη στιγμή που η οικογένεια πήρε αυτή την απόφαση, ο Τάκης δεν προλάβαινε να επιστρέψει για την κηδεία του πατέρα του.

Προφανώς θα μίλησε με κάποιον από την οικογένειά του και τον ενημέρωσαν. Δε γνωρίζω το λόγο που δεν μετατέθηκε η ημερομηνία της κηδείας, προφανώς θα υπήρχαν και κάποιοι άλλοι παράμετροι και δεν μπορούσε να μετατεθεί η τελετή σε άλλη μέρα.

Επίσης, με τον Άρη Σοϊλέδη τραυματισμένο, αν έφευγε θα άφηνε την ομάδα του ξεκρέμαστη, ήταν "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα" κατά κάποιο τρόπο. 

Επειδή τον ξέρω καλά, αν προλάβαινε την κηδεία ο Τάκης θα έφευγε, δεν θα καθόταν για τα ευρώ, όπως γράφουν κάποιοι στα social media. Είναι απάνθρωπο αυτό, αλλά στην Ελλάδα αυτό περιμένουμε, να "φάμε" έναν άνθρωπο, οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός».

Δείτε το βίντεο.