Breaking News

Survivor: Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας - «Λύγισε» ο Τάκης Καραγκούνιας: «Πέθανε ο πατέρας μου, θα πάω σε έναν τάφο να μιλάω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας διεξήχθη στο Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι νίκησαν ξανά, με τους Μαχητές να οδηγούνται για ακόμη μία φορά σε ψηφοφορία.


Δύσκολες στιγμές περνάει ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς πληροφορήθηκε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο παίκτης των Μαχητών συγκινήθηκε έντονα στις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής:

«Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ είμαι εδώ... Όταν χάνεις έναν γονιό είναι κάτι πολύ σκληρό... Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πολύ μπερδεμένος... Είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου. Και να θέλω να παραστώ στην κηδεία του για να τον αποχαιρετήσω δεν μπορώ... Να μπορούσα να είμαι εκεί να συμπαρασταθώ στη μάνα μου... Να χαιρετούσα τον πατέρα μου για τελευταία φορά... Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται, δεν προλαβαίνω...», είπε o Τάκης Καραγκούνιας.

Και πρόσθεσε: «Η παραγωγή από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και τους υπερευχαριστώ. Μου είπαν ότι μπορώ να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να φύγω και μετά να επιστρέψω στο παιχνίδι. Μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία οι άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Οι πτήσεις είναι πολύωρες, οπότε δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου. Όταν γυρίσω θα πάω σε έναν τάφο να μιλάω. Δεν πρόλαβα να του πω να με συγχωρήσει, αν τον στεναχώρησα και να μου δώσει την ευχή του. Να του πω ότι ήταν ένας υπέροχος πατέρας, μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια και πάντα έδινε όλο του το είναι για την οικογένεια... Νιώθω τύψεις γιατί δεν του είπα ότι τον αγαπώ, το έπαιζα σκληρός... Ήθελα τόσο πολύ να του πω "σ' αγαπώ"».

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός του έδωσε τα συλλυπητήριά του, με τον Τάκη να ξεσπάει σε κλάματα. Μάλιστα, αποχώρησε από το συμβούλιο προκειμένου να έχει χρόνο για να αποφασίσει τι θα κάνει.

Δείτε τα βίντεο.