Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Δάκρυα μετά την ψηφοφορία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με το καθιερωμένο συμβούλιο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, στο οποίο συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, οι Διάσημοι νίκησαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας  «λύγισε», όταν μίλησε για την απώλεια του πατέρα του... Μάλιστα, μετά τα συλλυπητήρια που του έδωσε ο Γιώργος Λιανός, αποχώρησε από το συμβούλιο προκειμένου να έχει χρόνο για να αποφασίσει τι θα κάνει.

Στο συμβούλιο, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που είχε αναδειχθεί ήδη πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των εντάσεων. Ο νέος παίκτης των Μαχητών ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Άρη Σοϊλέδη, τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Οι Μαχητές ψήφισαν και ανέδειξαν δεύτερη υποψήφια τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, υπέδειξε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Ευρυδίκη παρότρυνε τον κόσμο να κρατήσει τη Βρησηίδα στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι είναι καλύτερη παίκτρια. Η Βρισηίδα συγκινήθηκε από τα λόγια της και οι δύο φίλες ξέσπασαν σε κλάματα.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.