Breaking News

Survivor - Σοϊλέδης για Ρουβά: «Τον άκουσα να με κατηγορεί κι έπαθα σοκ... » (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Άρης Σοϊλέδης αιφνιδιάστηκε από τα σχόλια του Απόστολου Ρουβά για την άσεμvη φράση που είπε, τη στιγμή που πανηγύριζε τη νίκη των Μπλε στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς είπε για τον φίλο του: «Είναι πολύ λυπηρό να εκφράζεται ένας άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο. Έχεις υποχρέωση να έχεις αξιοπρέπεια και ήθος σε ένα προϊόν το οποίο μπαίνει σε κάθε σπίτι».

«Χθες, μετά το τέλος του παιχνιδιού, έγινε ένα περιστατικό για το οποίο ζήτησα άμεσα συγγνώμη από όλα τα παιδιά. Τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα έχω συνηθίσει λίγο να βρίζω, αλλά χωρίς συγκεκριμένο αποδέκτη. Η Ασημίνα με περιμένει στη γωνία, έχει μένος απέναντί μου. Εγώ σαν κύριος ζήτησα συγγνώμη. Ξέσπασα στο τέλος, λέγοντας αυτό το πράγμα. Δε νομίζω ότι είναι καταδικαστέο, ότι έκανα κάτι τόσο κακό», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Και πρόσθεσε: «Ακούω τον Απόστολο να με κατηγορεί και πραγματικά έπαθα σοκ... Νόμιζα ότι θα πει ότι ο Άρης δεν είναι τέτοιο παιδί και πως τα λέει αυτά στην έντασή του και βγήκε και με κατακρεούργησε για άλλη μια φορά... Όσο και να θέλουν να με επηρεάσουν ψυχολογικά, δεν θα το καταφέρουν ποτέ...».