Breaking News

Survivor: Το πάρτι της Ένωσης και ο νικητής στον διαγωνισμό τραγουδιού - Οι δηλώσεις για Σοφιάννα-Άρη που άναψαν «φωτιές» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Σαββάτου, έπειτα από 112 μέρες, 17 παίκτες έφτασαν στο πρώτο σημείο - ορόσημο του φετινού Survivor, το πάρτι της Ένωσης.

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ άναψε «φωτιές» με τις δηλώσεις του, καθώς έκανε λόγο για ειδύλλιο μεταξύ Σοφιάννας Αβραμάκη και Άρη Σοϊλέδη. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της παραγωγής:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι πραγματικά στην καλύβα γίνεται το δις εξαμαρτείν... Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί του τη Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πάρα πολύ ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται... Έχω δει να του κάνει διάφορα παιχνιδάκια στον τρόπο που του μιλάει, έχω δει να του κάνει μaσάζ, να τον έχει πρίγκιπα και κάτι μου μυρίζει εμένα σε όλο αυτό το σκηνικό...

Νομίζω, λοιπόν, ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο μέσα στο Survivor. Είναι η Σοφιάννα και ο Άρης. Πραγματικά με στενοχωρεί γιατί ο Άρης έχει μια κοπέλα. Δεν θέλω να βάλω σπίρτο και να ανάψω φωτιά, αλλά πάρα πολύ εντύπωση μου κάνει γιατί η Σοφιάννα είναι με τον Άρη κ@λ@ς και βρακi! Μια μέρα, που πήγε να του κάνει μaσάζ μπροστά στις κάμερες, είπε ο Άρης "Μη μου κάνεις μaσάζ και το δει η κοπέλα μου και γίνει χαμός". Πήρα κι εγώ θέση και του είπα "Άρη, κούλαρε φίλε γιατί έχεις και μια κοπέλα έξω, η οποία σε βλέπει"... Θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ αν ήμουν εγώ στη θέση της κοπέλας του Άρη κι έβλεπα αυτό το σκηνικό. Είναι όλο λάθος και δεν είναι τίμιο κατά τη γνώμη μου».


Για πρώτη φορά, μετά από τρεις και πλέον μήνες, οι παίκτες έκαναν μπάνιο και φόρεσαν τα... «καλά» τους. Η μεταμόρφωσή τους ήταν εντυπωσιακή.


Στο πάρτι της Ένωσης, οι Μπλε και οι Κόκκινοι έγιναν μία μεγάλη παρέα, ενώ απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα δια χειρός Αλέξανδρου Παπανδρέου. Ο γνωστός σεφ, ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο και ετοίμασε για τους παίκτες ένα λαχταριστό μενού. 


Ο Γιώργος Λιανός ζύγισε τους παίκτες και αποκαλύφθηκε η σκληρή αλήθεια σχετικά με τα κιλά που έχασαν.


Στη συνέχεια, οι παίκτες πήραν το μικρόφωνο και συμμετείχαν στον καθιερωμένο διαγωνισμό τραγουδιού (σ.σ. εμφανίστηκε και η περσινή νικήτρια Νικολέτα Μαυρίδη, ενώ, λίγο πριν το τέλος, ο Νίκος Κουρκούλης απογείωσε το πάρτι με τις μεγάλες επιτυχίες του).

Ο Σπύρος Μαρτίκας τραγούδησε το Bella Ciao και ήταν ο μεγάλος νικητής, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία (152 βαθμούς). Οι παίκτες τον αποθέωσαν, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ του έβαλε μόλις... 2 βαθμούς.