Breaking News

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο» - 3ος Ημιτελικός: Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον τελικό (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 3ος Ημιτελικός του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου, με τρεις ακόμη διαγωνιζόμενους να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Όπως και στους δύο προηγούμενους Ημιτελικούς, στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» βρέθηκαν δέκα διαγωνιζόμενοι. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Κρυστάλλια, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Τάκης Ζαχαράτος ξεχώρισαν τους 5 καλύτερους, που ήταν οι: Kings Don't Care, Κωνσταντίνος Τσαμαδός, Στέλλα Τσικουρά, Criziel Baculi και Kseniia Kochenkova.

Οι διαγωνιζόμενοι, που πήραν απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό, με απόφαση των κριτών, είναι οι: 

«Kings Don't Care» - Η χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη παρουσίασε άλλη μια street dance παράσταση.


Κωνσταντίνος Τσαμαδός - Ο 14χρονος τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών δήλωσε με την ερμηνεία του ότι η ελληνική παράδοση αξίζει μια θέση στον τελικό.


Οι υπόλοιποι 3 - Criziel Baculi, Στέλλα Τσικουρά και Kseniia Kochenkova - τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που ξεκίνησε με το τέλος της εκπομπής και διήρκησε μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η παραγωγή ανακοίνωσε, μέσω Instagram, ότι στον τελικό πέρασε η Kseniia Kochenkova, η αθλήτρια από την Ουκρανία, η οποία εντυπωσίασε, παρουσιάζοντας ένα ακόμη act απαιτητικών ακροβατικών ασκήσεων.


Δείτε στα βίντεο τις εμφανίσεις τους:

Kings Don't Care


Κωνσταντίνος Τσαμαδός


Kseniia Kochenkova