Breaking News

Χ Factor: Διαμορφώθηκαν οι ομάδες των κριτών (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου, το X Factor επέστρεψε στο Mega με το συναρπαστικό bootcamp.

Στην πρώτη του εμφάνιση ως παρουσιαστής, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβηκε στη σκηνή του X Factor και υποδέχθηκε τους διαγωνιζόμενους και τους κριτές, ενώ η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν τον παλμό του bootcamp πίσω από τη σκηνή.


Ο Μιχάλης Κουινέλης, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαρίζα Ρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος επέλεξαν από τους διαγωνιζόμενους (σόλο και groups) τους 40 με την καλύτερη φωνή, την πιο δυναμική σκηνική παρουσία και την πιο χαρισματική προσωπικότητα.

Με τις κατηγορίες να έχουν καταργηθεί, ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε ότι ο κάθε coach θα έχει στην ομάδα του 10 διαγωνιζόμενους (σόλο ή groups).


Η σειρά με την οποία ξεκίνησαν να επιλέγουν παίκτες οι coaches κρίθηκε με κλήρωση. Συγκεκριμένα, ο κάθε coach επέλεξε μια μπάλα μέσα από μια γυάλα, η οποία καθόρισε τον αριθμό της προτεραιότητας.

Πρώτη ξεκίνησε να επιλέγει η Μαρίζα Ρίζου, δεύτερος ο Στέλιος Ρόκκος, τρίτος ο Χρήστος Μάστορας και τέταρτος ο Μιχάλης Κουινέλης.


Οι κριτές κινήθηκαν με στρατηγική, επέλεξαν τους καλλιτέχνες (σόλο ή groups) που ήθελαν και τελικά οι τέσσερις ομάδες διαμορφώθηκαν.