Breaking News

Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της κόρης της: «Ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την υιοθεσία της κόρης της και την υπόθεση της Πάτρας μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Βίκυ Βολιώτη.

«Είμαι σοκαρισμένη, όμως, προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, γιατί δικαιούται η γυναίκα αυτή μία απολογία, γιατί πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Σε όλες αυτές τις έντονες υποθέσεις προσπαθώ να κρατήσω μία στάση πιο ψύχραιμη. Περιμένω να δω τι θα πει η δικαιοσύνη, γιατί δεν έχουμε όλα τα στοιχεία. Είναι τρομακτική η σκέψη ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται. Αν αποδειχτεί ότι τα έκανε, προσπαθώ να καταλάβω τα κίνητρα. Με εκπλήσσει ξανά και ξανά το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής», είπε η Βίκυ Βολιώτη για την υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει την Ελλάδα.

Η γνωστή ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον Σίμο Σαρκετζή, είχε μιλήσει και πριν από λίγους μήνες για την κορούλα τους, που έχει καταγωγή από την Αιθιοπία, η οποία είναι πλέον 7,5 ετών.

«Την Άννα τη φέραμε στην Ελλάδα 8 μηνών. Κατάλαβα ότι είναι η κόρη μου με το που την πήρα αγκαλιά. Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία, ήταν δύσκολη, αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να με σταματήσει κανείς. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου σε ηλικία ενός μηνός, είπα "Αυτή είναι το παιδί μου, η Άννα είναι το παιδί μου". Για μένα είχε τελειώσει τότε η ιστορία, ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό για να τη φέρω στην Ελλάδα», είπε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Βολιώτη.

Δείτε τα βίντεο.