Breaking News

Χρήστος Φωτίδης: Οι «Άγριες Μέλισσες», η «Λάμψη», η συνεργασία με τον Φώσκολο και η αποκάλυψη για τον Χρήστο Πολίτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Φωτίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη... «Λάμψη» που έζησε και τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο.

Ο Χρήστος Φωτίδης αναφέρθηκε στις σειρές, στις οποίες έπαιξε, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τον θαυμασμό του για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ενώ περιέγραψε τις διαφωνίες αλλά και την αγάπη που είχε με τον Θύμιο Καρακατσάνη.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε γιατί αποφάσισε να κάνει «στροφή» στην καριέρα του και να ασχοληθεί με την πολιτική.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο στη «Λάμψη», ενώ αποκάλυψε για τον συνάδελφό του Χρήστο Πολίτη - που είχε υποδυθεί τον «Γιάγκο Δράκο» -, ο οποίος αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας:

«Δεν μιλάμε τελευταία και τον αγαπώ τόσο πολύ. Το έλεγε από τότε ότι "Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά, βγάζω αυτά τα χρήματα για να σταματήσω και να ζήσω τα υπόλοιπα χρόνια εκτός του χώρου". Ο Χρήστος είχε κάνει ένα σπουδαίο θέατρο πίσω από την Πάντειο, όπου έβαλε πολλά χρήματα... Θεωρώ ότι τον είχαν πικράνει, τον έπαιρναν γιατί ήταν στη "Λάμψη", ενώ εκείνος ήταν ένας σπουδαίος θεατρίνος και ηθοποιός. Του είχα φέρει ένα μαχαίρι από την Κρήτη - από εκεί είναι η καταγωγή μου - και συγκινήθηκε τόσο πολύ.... Είναι τόσο ευαίσθητος».

Δείτε στo βίντεο τη συνέντευξη.