Breaking News

Ελένη Καστάνη: Ο χωρισμός της και ο λόγος που δεν ξαναπαντρεύτηκε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και τη ζωή της.

Η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε στις σειρές που έπαιξε και στις προτάσεις που δέχτηκε να παρουσιάσει τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ τόνισε ότι δεν δημιουργεί προβλήματα στις συνεργασίες της.

«Μου είχε πει η Μιμή Ντενίση ότι "Ελένη είσαι ο τέλειος επαγγελματίας". Δεν δημιουργώ κανένα πρόβλημα, αλλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου σωστά κι αυτό είναι ενοχλητικό. Η Μιμή μου έλεγε "Δεν έχεις ιδέα πόσοι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μη σε πάρω στην παράσταση"», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον μονάκριβο γιο της, ενώ εξομολογήθηκε: «Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε τέλειες σχέσεις. Είχαμε διαφορά ηλικία, είναι εφτά χρόνια νεότερος. Εγώ δεν έφτιαξα ξανά τη ζωή μου. Όταν έχεις ένα μικρό παιδί, δεν ανοίγεις εύκολα την πόρτα σου να μπει ένας πατριός μέσα. Δύσκολη απόφαση και αισθανόμουν ότι ίσως και το παιδί δεν ήθελε. Καμιά φορά το ένιωθα κι αυτό».

Δείτε στo βίντεο τη συνέντευξη.