Breaking News

Ε. Αθανασοπούλου: «Θα κινηθώ νομικά και περιμένουμε από τον εισαγγελέα να δώσει το όνομα του σκηνοθέτη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Η 33χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την ταυτότητά της, μιλώντας στο χθεσινοβραδινό δελτίο της ΕΡΤ. Σήμερα, Τετάρτη, παρουσιάστηκε η νέα δήλωσή της στο Πρωινό. Συγκεκριμένα, η Έλενα Αθανασοπούλου ανέφερε:

«Εισπράττω πολλή αγάπη και δύναμη από το νησί μου, την Κρήτη και γι' αυτό μένω εδώ αυτή τη στιγμή. Έχω καλή ψυχολογία, επειδή είμαι με αγαπημένα μου πρόσωπα. Βγήκα να μιλήσω γιατί δε μπορούσα να κάνω αλλιώς. Η ψυχή μου δεν μου επέτρεπε να το κρατάω κρυφό με όλα όσα συμβαίνουν, βιaσμοί, κακοποιήσεις.

Ήμουν αρκετά μικρή τότε που έγινε το συμβάν. Δεν είχα την ίδια πυγμή και το ίδιο θάρρος. Αυτή τη στιγμή είμαι μία άλλη γυναίκα. Μιλάω δημόσια για να πάρουν θάρρος και άλλα κoρίτσια, για να λυτρώσουν τις ψυχές τους. Μου έχει αφήσει αρκετά τραύματα, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Πριν το Metoo ένιωθα μεγάλη ντροπή να βγω να πω κάτι τέτοιο.

Θα κινηθώ νομικά και περιμένουμε από τον εισαγγελέα να δώσει το όνομα του σκηνοθέτη. Δεν είχα ποτέ συνεργασία με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, ήταν φιλική η γνωριμία μας».
 

Δείτε το βίντεο από το χθεσινοβραδινό δελτίο της ΕΡΤ.