Breaking News

Ηθοποιός καταγγέλλει βιaσμό από γνωστό σκηνοθέτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα (2/5) παρουσιάστηκε στο Πρωινό το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, σύμφωνα με το οποίο μία ηθοποιός καταγγέλλει πως βιaστηκε από γνωστό σκηνοθέτη μέσα στο αυτοκίνητό του, το 2010. Μάλιστα, προχώρησε και σε μήνυση. Ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε στο Πρωινό:

«Μια ηθοποιός, που είναι σήμερα 33 ετών και το 2010 ήταν 21, πήγε στον εισαγγελέα  και έχει κάνει μήνυση, 12 χρόνια μετά. Καταγγέλλει, λοιπόν, πασίγνωστο σκηνοθέτη με πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, με πρόσφατο σίριαλ - που σημειώνει μεγάλη επιτυχία - και λέει ότι το 2009 τον γνώρισε. Γνώρισε και την οικογένειά του, γιατί είναι παντρεμένος.

Το 2010 βγήκαν μαζί για ένα φαγητό. Μετά από δύο μπουκάλια κρασί και χωρίς να καταλάβει πώς έχασε τις αισθήσεις της, τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του, προφανώς στην πορεία προς το σπίτι της. Η ίδια λέει "Ξύπνησα μέσα στο αυτοκίνητο και με βίaζε χωρίς να έχω πάρει χαμπάρι. Ήταν από πάνω μου και προσπάθησα να τον διώξω και να τον κλωτσήσω...".

Στην πορεία - λέει η ηθοποιός - κι επειδή φοβήθηκε, καθώς βρέθηκε μόνη της μέσα στο αμάξι του σκηνοθέτη, της είπε να πάνε σε ένα άλλο μαγαζί, που βρισκόταν μια παρέα της εκεί, για να προστατευθεί διότι φοβόταν για τη ζωή της.

Στη μήνυσή της είπε ότι όλο αυτό το ξέρει κι άλλος άνθρωπος. "12 χρόνια δεν μπορούσα να το πω. Το λέω τώρα, τώρα βρήκα το θάρρος" είπε η ηθοποιός και ζητά από την εισαγγελία να ξεκινήσει η έρευνα εναντίον του σκηνοθέτη».

Δείτε στο βίντεο του ANT1 όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.