Breaking News

Γ. Σαββιδάκης: «Ο Ευριπιώτης ήταν από τους πιο αισιόδοξους ανθρώπους - Η σειρά θα μπορούσε να έχει το εκτόπισμα που έχουν τα... Φιλαράκια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα με αγγλόφωνο τραγούδι.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και ηθοποιός μίλησε και για την επιτυχημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995. 

Αναφερόμενος στον Κώστα Ευριπιώτη, που έφυγε από τη ζωή το 2019,  σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο Γιάννης Σαββιδάκης τόνισε:

«Περάσαμε πολύ ωραία με τον Κώστα Ευριπιώτη. Δυστυχώς, τον χάσαμε τον άνθρωπο. Ήταν από τους πιο αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους. Τον έχω χαρακτηρίσει "μπαξέ". Δυστυχώς, πήγε σε άλλα μέρη...».

Και συνέχισε: «Έβαλα πάρα πολλά δικά μου στοιχεία στη σειρά. Ο Γιάννης Μπέζος με ρωτούσε πολλές φορές "Εδώ, τι να κάνουμε;". Και καλά έκανε, ο άνθρωπος ήταν ακομπλεξάριστος».

«Δεν ξέρω γιατί διακόπηκε η σειρά, ήταν θέμα παραγωγής και Γιάννη Μπέζου. Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά, ήταν σαν να ξεκινούσαν τα "Φιλαράκια" και να σταματούσαν τη δεύτερη σεζόν. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η σειρά θα μπορούσε να έχει το εκτόπισμα που έχουν τα "Φιλαράκια", όχι παγκοσμίως γιατί ήταν στα ελληνικά...», πρόσθεσε ο Γιάννης Σαββιδάκης.

«Οι καριέρες δε φτιάχνονται μόνο με τα "ναι", αλλά και από τα "όχι"... Θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια ταινία κι αν είναι δυνατόν να πάρω και Όσκαρ! Αλλά... σε ποια ταινία; Σε αγγλόφωνη ή ελληνόφωνη ταινία, μ' αρέσει πολύ ο κινηματογράφος» είπε, επίσης, στην εκπομπή του Mega.

Δείτε το βίντεο του Mega.