Breaking News

Θ. Αθερίδης: «Όταν κάποιος θέλει να μου την πει, θα πατήσει πάνω στην εξομολόγησή μου για τον εθισμό που είχα στο αλκοόλ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θοδωρής Αθερίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» της ΕΡΤ2. Ο γνωστός ηθοποιός, που είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη που έδωσε με τον εθισμό του στο αλκοόλ, είπε στον Ανδρέα Ροδίτη: 

«Η αποκάλυψη για τον αλκοολισμό δεν έγινε σε ανύποπτη εποχή. Η μαρτυρία μου έγινε την εποχή που με λάτρευε όλος ο κόσμος. Δηλαδή, με το που κάναμε το "Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς" έγινε φασαρία μεγάλη, οι πιτσιρικάδες με γούσταραν, οι μεγάλοι το ίδιο, οι πάντες... Πάντα έχει σημασία ο τρόπος που θα το πεις, "φόρμα και περιεχόμενο" που λέμε, το πώς και το τι.

Επειδή με αγαπούσαν πολύ, ήξερα ότι θα βοηθήσει αν πω αυτό το πράγμα σε άνθρωπο που με θαυμάζει. Ήταν σαν να είπα "Μην κρύβεσαι πίσω από τον εαυτό σου, εμένα μην με θεωρείς καλύτερο, έτσι είμαι". Του έδωσα κουράγιο.

Δεν φοβόμουν την απόρριψη γιατί με αγαπούσαν και ήξερα ότι αυτό δεν θα το δουν άσχημα. Αν πίστευα ότι η εξομολόγησή μου θα γύριζε εναντίον μου, δεν θα το έκανα...

Έχω δεχτεί και αρνητικά σχόλια στα social media από κάποιους που διαφωνούν με τις απόψεις μου. Έχουν γράψει "Πιες κανένα μπουκάλι ουίσκι κι άσε μας εμάς". Μετά μαζεύονται κι άλλοι από κάτω και του λένε ότι αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Όταν θέλει κάποιος να σου την πει, θα πιαστεί από κάπου, θα πατήσει πάνω στη μαρτυρία σου.  Αλλά τι να μου πει εμένα που έχω 23 χρόνια να πιω αλκοόλ...».