Breaking News

Γιωρίκας Πιλίδης: «Δέχομαι μεγάλο πόλεμο από την Ομοσπονδία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος πέταξε τα «καρφιά» του στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, ενώ χαρακτήρισε άνανδρο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που συμμετέχει στο Survivor. Ο πρωταθλητής της πάλης και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είπε στην Πέννυ Καβέτσου:

«Μετά το Survivor δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μου, έχω επιστρέψει στις προπονήσεις μου. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με αναγνωρίζει περισσότερο ο κόσμος. Μου αρέσει που με έμαθε ο κόσμος από την καλή μου πλευρά, ωστόσο με ενοχλεί που με γνώρισε από το Survivor και όχι μέσα από τις επιτυχίες μου στην πάλη, στην οποία έχω αφιερώσει τη ζωή μου... Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. 

Δέχομαι μεγάλο πόλεμο από την Ομοσπονδία. Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν σχεδόν καθόλου. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής... Νομίζω ότι δεν χαίρονται με τις επιτυχίες μου.

Εγώ είχα πει στο Survivor ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα... Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα...

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα στο Survivor με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ... Εύχομαι ο Άρης να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος... Είναι πισώπλατη μαχαιριά στον Άρη, γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένα ειδύλλιo, κανείς δεν σκέφτεται να κάνει κάτι εpωτικό μέσα στο παιχνίδι... Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι άνανδρο αυτό που κάνει...

Τα έχω πάρει τα χρήματα από το Survivor. Ο κ. Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι... Ομοσπονδία!».

Δείτε το βίντεο του Open.