Breaking News

Α. Μπεζάν για αποχώρηση της Χ. Παππά από το Asia Express: «Είναι ταλαιπωρημένη, έπαθα σοκ όταν την είδα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» φιλοξενήθηκε η Άννα Μπεζάν, η οποία σε λίγο καιρό θα καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Άννα Μπεζάν μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της Δημήτρη Παππά, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα, με τη μητέρα του, Χριστίνα Παππά, από το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Asia Express», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στο Star.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά, η οποία τόνισε: «Ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Δεν μπορώ να σας πω για ποιο λόγο έφυγα... Έφυγα για έναν αρκετά σοβαρό λόγο. Επέστρεψε και ο Δημήτρης. Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, θα τα δείτε όταν έρθει η στιγμή».

Στη συνέχεια η Άννα Μπεζάν σχολίασε: «Είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Εγώ έπαθα σοκ όταν είδα τη Χριστίνα σ' αυτή την κατάσταση γιατί δεν το έχω ξαναβιώσει αυτό. Ωστόσο πραγματικά, όταν αναφερθεί η ίδια στο γεγονός της αποχώρησης και θέλει να το επικοινωνήσει και νιώσει καλά, θα καταλάβετε. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Δηλαδή όταν είχα επικοινωνία και μιλούσα μαζί της, ναι, ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Πιο δύσκολα και από το Survivor, αλλά θα τα πουν καλύτερα οι ίδιοι».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.