Breaking News

Α. Τσουκαλά για το γνωστό σκηνοθέτη που κατήγγειλε η Ε. Αθανασοπούλου: «Μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για περιστατικά σeξουαλικής παρεvόχλησης, που έχει βιώσει από σκηνοθέτες, μίλησε η Άννα Τσουκαλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Στο μεγαλύτερο σίριαλ, που έγινα γνωστή, στο οποίο έκανα μία κοπέλα άλλης θρησκείας, ο γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο για να μου δώσει ένα σενάριο. Πήγα, λοιπόν, στο δωμάτιο, έκλεισε την πόρτα και μου όρμησε κατευθείαν... Πήγα στην αστυνομία τότε και μου είπαν "Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, όπως ήρθατε να φύγετε. Εμείς δεν αναλαμβάνουμε". Ο πόλεμος που έζησα ήταν τόσο μεγάλος και έντονος που δεν έχω λόγια να τον περιγράψω...».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε άλλο περιστατικό, που αφορά το γνωστό σκηνοθέτη, τον οποίο κατήγγειλε η Έλενα Αθανασοπούλου. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε:

«Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή... Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του για να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε "Πρέπει να σε πάω στο σπίτι με το αυτοκίνητο". Μέσα στο αυτοκίνητο μου ρίχτηκε και του είπα ότι "Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα"... Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πpόστυχα αστεία... Ο κόσμος γελούσε κι εγώ είχα τρελαθεί. Τελικά με απέλυσαν πιο νωρίς από το σίριαλ...».

Δείτε το βίντεο του Mega.

Σύλλογος θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ'' Αντισταθείτε μας εξοντώνουν. είπε...

Μια ωραία ατμόσφαιρα και στον ''πολιτισμό'' μας που ας είναι καλά, εξαιτίας του δεν ανεβήκαμε ξανά στα δέντρα ακόμη..
Ήταν οι εποχές εκείνες που ο Ο.ΚΑ.ΝΑ. λάμβανε κρατική επιχορήγηση 75.000.000ευρώ και δεν μας άνοιγε το κράτος νέες μονάδες, ενώ το 2015 λαμβάνοντας 28.000.000ευρώ λειτουργούσε διπλάσιες μονάδες, από ότι το 2005 με τα 75 μύρια!!
Τι χώρα! τι κράτος δικαίου! Σεβασμός στα χρήματα του λαού μας!
Α! να μη ξεχάσω πως από την κρατική επιδότηση των 75 μύριων ευρώ η από των 28 μύριων ευρώ, ξέρετε ποιο ήταν το ποσό για την αγορά των υποκατάστατων για όλο το χρόνο, δηλαδή για τους 8.000 συνολικά θεραπευόμενους του Ο.ΚΑ.ΝΑ. φυσικά όχι, από που να το ξέρατε? λοιπόν το 10% ήταν η αξία του φαρμάκου μας!! και όχι τα μισά π.χ. που έλεγαν τότε το 2012-13 αλλά το έκαναν για να νομίζει ο κόσμος πως βαριά εξαρτημένοι χρήστες ουσιών κόστιζαν πολλά στην κοινωνία και τότε αν θυμάστε ήταν ΄΄Μνημόνια'' και τότε βρήκαν την ευκαιρία οι σοσιαλιστές υπουργοί μάλιστα.. να κόψουν το προνοιακό βοήθημα στους ανθρώπους που το είχαν περισσότερο ανάγκη, τα @/^%γ&@ αυτά με κουτοπονηριά άλλαξαν τον πίνακα ποσοστών αναπηρίας και αποφάσισαν ενάντια σε κάθε λογική και κανόνα να αλλάξουν -σαν με ''Μπλάνκο'' το σκέπασαν και το 67% ποσοστό αναπηρίας της τρομερής ασθένειας της εξάρτησης το μείωσαν σε 35+15 αλλά μόνο αν έχεις και ψυχολογικές ασθένειες θα σου ''δώσουν'' 35% και 15% = 50% αυτό φυσικά είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουν και να στραφούν λόγο ανέχειας σε ακραία μέσα π.χ. εσκεμμένοι λοίμωξη με HIV ώστε ο δυστυχής να λάβει το οικονομικό βοήθημα που του στέρησαν οι σοσιαλιστές υπουργοί, άλλοι έκαναν, ''άλλα'' για να επιβιώσουν, ψιλό κλοπές, αδικήματα και ίσως πιο σοβαρά αδικήματα αλλά σπάνια, τα κορίτσια? ξέρετε τι τράβηξαν άρρωστα νέα κορίτσια στα χέρια ανώμαλων ανθρώπων? επειδή οι πολιτικοί ήξεραν πως οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να αντιδράσουν λόγο της φύσης της ασθένειας, που τους διαλύει σωματικά και ψυχικά, οπότε ο πάσχων ο εξαρτημένος ο πρεζάκιας ο τζάνκι ο έτσι, ο αλλιώς.. δεν μιλά.. στιγματίζεται κι άλλο, τον απομονώνει το ίδιο το κράτος.. μέσω ένας συν ένας ''οι 2 υπουργοί ρήμαξαν 8000 ευάλωτους συνανθρώπους μας και γνώριζαν ποιες θα είναι οι συνέπειες, οι ίδιοι που έκοψαν πρώτοι και μαχαίρι το ΕΚΑΣ στην Ελλάδα του 2013 παύση ΕΚΑΣ σε άτομο με αναπηρική σύνταξη επειδή ήταν κάτω από 60 ετών... Πάει το 1/3 της σύνταξης σε 1 βράδυ.
Αυτή είναι η χώρα και ορίστε και οι πολίτες της.
Αυτή την δικαιοσύνη θα έχουμε
Αυτή την αστυνομία θα έχουμε
Αυτά τα σκατένια αποτελέσματα θα έχουμε.
Ψιτ! και εσύ που είσαι ''καλά'' τώρα και λες, δεν γαμ.. όλοι, έχε το νου σου θα έρθουν και από εσένα.
Τι κάθομαι και γράφω μετά από μια κουβέντα που έχω με έναν τύπο που δεν σταματά να μιλάει λέγοντας ασυναρτησίες, δεν του δίνω καμία σημασία μήπως και καταλάβει και το κλείσει το στόμα για να σκεφτεί...
τι ήταν αυτό σήμερα? τι κάθομαι και γράφω?

» Σχολιάστε