Breaking News

Άσπα για Mad Clip: «Με φοβίζει η σύγκριση με τον αδερφό μου, ήταν τεράστιος καλλιτέχνης» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον αδικοχαμένο Mad Clip - που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021 -, αλλά και για το ξεκίνημά της στο τραγούδι, μίλησε η αδερφή του στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η Άσπα είπε στην Ελένη Βουλγαράκη:

«Δεν περίμενα ότι θα πάει τόσο καλά το νέο μου τραγούδι, χαίρομαι που το αγάπησε ο κόσμος. Πήρα απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι, γιατί είδα, μετά από κάποια γεγονότα, ότι η ζωή είναι μικρή. Είπα "τώρα θα το κυνηγήσω και ό,τι γίνει". Δεν έχω κάτι να χάσω...

Αυτές τις μέρες δουλεύουμε ένα τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Ελπίζω ν' αρέσει κι αυτό στον κόσμο.

Θέλω να κυκλοφορήσω το ντουέτο, που έχω πει με τον αδερφό μου, έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε "Κυνήγησέ το, έχεις όλο το πακέτο". Πίστευε πάρα πολύ σε μένα και ήθελε να με βοηθήσει. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε. Θέλω να τον κάνω περήφανο όπως με έκανε κι εκείνος τόσα χρόνια.

Με φοβίζει η σύγκριση με τον αδερφό μου, γιατί ήταν τεράστιος καλλιτέχνης και είχε 100 κιλά προσωπικότητα. Στη ζωή συμβαίνουν απρόοπτα γεγονότα, που σε ωθούν στο να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Ο αδερφός μου, μου έλεγε «Να το πιστέψεις. Νιώθεις σταρ; Πρέπει να νιώθεις σταρ και να είσαι ο εαυτός σου".

Όταν ξεκίνησε ο Mad Clip, εγώ και η μητέρα μου τον είχαμε περάσει για... παλαβό. Του λέγαμε "Τι πας να κάνεις;". Αλλά ήταν απίστευτο, από το πρώτο live είχε τόσο αυτοπεποίθηση στη σκηνή. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι είμαι η αδερφή του, γιατί δεν μου άρεσε να φαίνεται ότι εκμεταλλεύομαι τη δημοσιότητά του. Ήμουν και είμαι πολύ περήφανη που είναι αδερφός μου».

Δείτε το βίντεο του Mega και το video clip που ακολουθεί για το τραγούδι «Στάχτη», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου και έχει πλέον πάνω από 6 εκατ. views.