Breaking News

Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Σωτήρης Χατζάκης με εξέθεσε, χωρίς να ξέρει την υπόθεση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Αθανασοπούλου, η ηθοποιός που έχει μηνύσει τον σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός», Κώστα Κωστόπουλο, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σήμερα, Κυριακή, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», την ώρα που μιλούσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Δεν γνώριζα την Έλενα προσωπικά, το Σωματείο μας έχει πάνω από 6000 μέλη... Έμαθα ότι η Έλενα είχε περάσει από το Σωματείο και είχε μιλήσει με την γραμματέα. Η υπάλληλος την πληροφόρησε για το διαδικαστικό, ότι δεν μπορεί να δεχθεί τα λεγόμενά της προφορικά, παρά μόνο αν υπογράψει την κατάθεσή της για να σταλεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Η Έλενα απάντησε ότι θα ρωτήσει τον δικηγόρο της και θα πράξει αναλόγως. Τελικά πήγε στην Εισαγγελία...

Πρόκειται για καταγγελία για μη μέλος, οπότε η διαδικασία αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο και μετά ποινικά την Εισαγγελία. Τελικά πήγε η Έλενα από μόνη της στην Εισαγγελία. Αν χρειαστεί τη βοήθειά μας θα είμαστε κοντά της. Από την άλλη έχουμε έναν σκηνοθέτη που παραιτείται από μόνος του, γεγονός που με εξέπληξε. Τον γνωρίζω, αλλά δεν τον ξέρω στην προσωπική του ζωή, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη... Το Σωματείο μας δεν έχει εμπλοκή στην όλη διαδικασία, αλλά είμαστε στο πλευρό της».

Η Έλενα Αθανασοπούλου παρενέβη τηλεφωνικά και εξέφρασε την ενόχλησή της για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα στο Πρωινό ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης... Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή του Mega:

«Το θέμα μου είναι με τον κ. Χατζάκη, ο οποίος, χωρίς να ξέρει την υπόθεση, βγήκε στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια. Ότι δεν έχω απευθυνθεί στο ΣΕΗ και πως δεν έχω στοιχεία. Λοιπόν, αυτό σε μια σκληρή ποινική υπόθεση, που είναι πριν... το φόνο αυτή η υπόθεση, ε, δεν το δέχομαι ρε παιδιά να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ...

Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω; Είμαι με τον κ. Μπιμπίλα, ο οποίος κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό, ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Από την πρώτη στιγμή, που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση, είναι μαζί μου.

Βγήκε ο κ. Χατζάκης και είπε αυτό το πράγμα χωρίς να γνωρίζει κι έγινε ένα μπέρδεμα όπου μπλέχτηκε και το ΣΕΗ... Η παρέμβασή μου είναι για τον κ. Χατζάκη. Δεν μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν έχω πάει στο ΣΕΗ και πως δεν έχω κάνει μήνυση, ενώ έχει ήδη γίνει. Δεν επιτρέπεται να με εκθέτει έτσι. Και θα ρωτήσω τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο του Mega.