Breaking News

Ξέσπασε ο Σ. Χατζάκης: «Το Metoo είναι ένα εκπληκτικό κίνημα, αλλά δεν είναι άρθρο του Συντάγματος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε στο Πρωινό για την υπόθεση του Κώστα Κωστόπουλου, του σκηνοθέτη του «Σασμού», ο οποίος παραιτήθηκε από τη σειρά και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, μετά την καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου. Εμφανώς εκνευρισμένος, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα:

«Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχει παραιτηθεί ο Κωστόπουλος, να είναι διαλυμένος, να έχει βγάλει το κανάλι ανακοίνωση, η κοπέλα να είναι, επίσης, διαλυμένη και να λέει τα μύρια όσα. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την κοπέλα, αλλά και δεν έχω κανένα λόγο να την πιστέψω. Γιατί είναι κατά δήλωση.

Ήταν υποχρεωμένος να παραιτηθεί από τη σειρά με βάση τον όρο που είχε υπογράψει στο συμβόλαιό του, μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη... Τι είναι αυτό που συμβαίνει, μία βιομηχανία τρόμου; Είμαι θυμωμένος γιατί τα πράγματα δεν παίρνουν τη σωστή οδό. 

Η κοπέλα δεν πήγε στη ΣΕΗ, αλλά κατευθείαν στον εισαγγελέα. Δεν ξέρουμε τίποτα από την υπόθεση αυτή τη στιγμή. Ακούμε την κοπέλα να κάνει έναν μονόλογο θεατρικότατο... Εμένα μου φάνηκε αστείο.

Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, αν είχαν σχέση, αν δεν είχαν σχέση, δεν ξέρουμε τίποτα... Στην περίπτωση που είχαν περιστασιακή σχέση, σημαίνει ότι η κάθε περιστασιακή σχέση μπορεί να μας εκδικηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας...

Αν εσείς αποφασίσετε να καταγγείλετε εμένα ή εγώ εσάς, θα πρέπει να χάσουμε τη δουλειά μας όλοι γιατί... κάποιος, κάπου, κάποτε...

Είμαι θυμωμένος γιατί το κίνημα Metoo συσκοτίζεται πιθανώς - λέω "πιθανώς" γιατί θα δούμε από την εξέλιξη - από καταγγελίες και γεγονότα που αφορούν σε συκοφαντία, εκδίκηση και παλιές σχέσεις που δεν ευδοκίμησαν. Οπότε ο καθένας μπορεί να καταστρέψει τον καθένα. Αυτό είναι μία ζούγκλα.

Το Metoo δεν είναι άρθρο του Συντάγματος. Είναι ένα εκπληκτικό κίνημα, που πρέπει να προστατευθεί...».

Να σημειωθεί ότι στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου, ο οποίος μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε το βίντεο.