Breaking News

Σταύρος Σβήγκος: «Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε συνεπιμέλεια του παιδιού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος είναι συμπαρουσιαστής στο «Ελλάδα έχεις Tαλέντο», ενώ συμμετέχει και στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε στον τελικό του talent show του ΑΝΤ1 και στη σειρά της ΕΡΤ, ενώ μίλησε και για τον χωρισμό του, όπως και για τη συνεπιμέλεια που έχουν με την πρώην σύζυγό του στο παιδί τους.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε παντρευτεί το 2018, με πολιτικό γάμο, την Έλενα Αϊβαλή, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Άγγελο. 

«Μείναμε τέσσερα χρόνια παντρεμένοι. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Πρώτα απ' όλα είναι το παιδάκι μας μπροστά. Είναι τεσσάρων ετών. Πάντα θα είμαστε οι γονείς του, έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι' αυτόν. Είναι αγοράκι, έχουμε συνεπιμέλεια. Περνάει μισές μέρες με μένα και μισές μέρες με τη μαμά του. Μένουμε κοντά, έχουμε 10 λεπτά απόσταση», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Και πρόσθεσε: «Συμβουλευτήκαμε και ειδικούς, το παιδί δέχεται την πραγματικότητα όπως είναι. Για μένα είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει έναν από τους δύο ή να βλέπει δύο γονείς να είναι στα μαχαίρια. Το τι διαφορές μπορεί να έχω εγώ με την πρώην σύντροφό μου είναι δικό μας θέμα. Το παιδί δεν ευθύνεται σ' αυτό το πράγμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά για τον Άγγελο. Θεωρώ ότι είμαστε το ίδιο σημαντικοί και οι δύο γονείς για το παιδί, η μητέρα και ο πατέρας είναι ακριβώς το ίδιο...».

Δείτε τη συνέντευξη.