Breaking News

Dave Chappelle: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή στο Λος Άντζελες (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Dave Chappelle δέχτηκε επίθεση στη σκηνή χθες, το βράδυ  της Τρίτης, ενώ έπαιζε σε ένα κωμικό σόου του Netflix στο Λος Άντζελες.

Το βίντεο από την εκδήλωση του «Netflix Is A Joke» δείχνει έναν άνδρα να ανεβαίνει στη σκηνή και να επιτίθεται στον stand-up κωμικό και ηθοποιό, πριν τον ακινητοποιήσει η ασφάλεια. Ο δράστης φέρεται να επιχείρησε να σταματήσει τα αστεία του σχετικά με τα τραvς άτομα.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Chappelle, ο οποίος προκάλεσε οργή πέρυσι στην τραvς κοινότητα με τα σχόλιά του σε μια εκπομπή του Netflix, φάνηκε να μην τραυματίστηκε και συνέχισε το σόου του, λέγοντας αστειευόμενος: «Ήταν τραvς άντρας».

Τα πλάνα, που ήρθαν στη δημοσιότητα, έδειξαν στη συνέχεια τον δράστη να μεταφέρεται με ασθενοφόρο, έχοντας τραυματιστεί στο χέρι του.

Ο Chris Rock, ο οποίος έπαιξε αργότερα στο «Netflix Is A Joke», ανέβηκε στη σκηνή και είπε με χιούμορ: «Ήταν αυτός ο Will Smith;»,

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Μαρτίου, ο Chris Rock έκανε ένα χοντροκομμένο αστείο, στην απονομή των Βραβείων Όσκαρ, για την εμφάνιση της Jada Pinkett Smith, συζύγου του Will Smith, η οποία δίνει μάχη με την αλωπεκία. O Will Smith - ο οποίος κέρδισε βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου - ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock, τον οποίο «στόλισε» και με αρκετά «γαλλικά». Τελικά, ο Will Smith αποκλείστηκε από την τελετή των Όσκαρ και άλλες εκδηλώσεις της Ακαδημίας για 10 χρόνια...