Breaking News

Δίκη Π. Φιλιππίδη - Δημητρακόπουλος: «Οι κατηγορίες σε βάρος του καταρρέουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, δήλωσε στο Πρωινό σχετικά με τη δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη:

«Όσο περνάει ο καιρός, η στέρηση της ελευθερίας γίνεται πιο δυσβάσταχτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος να ζει ελεύθερος. Και μάλιστα, επιτείνεται αυτή η στέρηση της ελευθερίας, από το αίσθημα της αδικίας που νιώθει ο Πέτρος Φιλιππίδης γι' αυτήν την προσωρινή κράτηση - προφυλάκιση. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν, φυλλοροούν.

Η καταγγέλλουσα θυμάται, στην τρίτη της κατάθεση, ότι είχε βιaστεί τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2007 από τον Πέτρο Φιλιππίδη, χωρίς επαναλαμβάνω να έχει υπάρξει συvoυσία μεταξύ τους.

Η πρώτη καταγγέλλουσα κεκλεισμένων των θυρών, όπου για μένα, υποβλήθηκε αυτό το αίτημα από τους ικανούς συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας, γιατί έβλεπαν ότι όλες οι κατηγορίες αυτές ήταν παντελώς έωλες και ήθελαν να αποφύγουν την ενημέρωση της κοινής γνώμης. Αυτή είναι η δικιά μου θέση.

Η δεύτερη καταγγέλλουσα θα είναι με ανοιχτές τις θύρες, γιατί εκεί έχουν την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν κάποια ίχνη βασιμότητας της απόπειρας βιaσμού. Είναι, όμως, ψευδαίσθησή τους κι αυτό που σας λέω να το θυμηθείτε.

Στην τρίτη καταγγέλλουσα, κλείνουν ξανά οι πόρτες καθώς κι εκεί είναι ασυνάρτητες οι καταγγελίες που προσάπτει για απόπειρα βιaσμού σε βάρος του Φιλιππίδη.

Και οι τρεις αυτές γυναίκες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: προσδοκούσαν και έλπιζαν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα της έχει δίπλα του και θα τις αναδείξει σαν μεγάλες ηθοποιούς. Διαψεύστηκαν και, μετά από αυτή τη διάψευση, μεταχρονολογημένα, μετά από 10 χρόνια, ήρθαν οι καταγγελίες».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.