Breaking News

Survivor - Γ. Κατσαούνης: «Δεν μετανιώνω γι' αυτό που είχα με τη Μυριέλλα, ήταν μια όμορφη ιστορία που έληξε άδοξα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπομπή «Love it» πρόβαλε τις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος αποβλήθηκε από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Τάκη Καραγκούνια, που οδήγησε στην αποβολή του, μίλησε για το ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ έκανε και τις προβλέψεις του για τον τελικό.

«Με τον Τάκη Καραγκούνια είχαμε ξεκινήσει πολύ όμορφα. Τον πλησίασα και με πλησίασε, εγώ ενθουσιάστηκα που ήταν παλιός πυγμάχος. Στη συνέχεια προέκυψε ανταγωνισμός στους στίβους μάχης, αλλά υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας, ώσπου μια μέρα συνέβη το περιστατικό. Η Ναυσικά άφησε τα παπούτσια της στην παραλία και άρχισε να βρέχει. Προσφέρθηκα να πάω να πάρω τα παπούτσια, αλλά μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη... Ο Τάκης νευρίασε και είπε "Όποιος πήρε τα παπούτσια, του γ... το σπίτι". Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται... Μου ζήτησε συγγνώμη, όμως, η κουβέντα ήταν βαριά... Δεν θα πείραζα ποτέ τον Τάκη στην έξω ζωή, αλλά δεν θα ήθελα κιόλας να έχω σχέση με ένα άτομο που μου πρόσβαλε το σπίτι, την τιμή και την οικογένεια», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.


Για τη Μυριέλλα Κουρεντή, εξομολογήθηκε: «Δεν θα την πάρω τηλέφωνο γιατί έχει άλλο φλερτ. Όταν είδα τη Μυριέλλα στο παιχνίδι, μου άρεσε πάρα πολύ. Μου άρεσε το πρόσωπό της και τα μάτια της, είναι όμορφη σαν γυναίκα. Την κυνήγησα, είχα συναισθήματα για τη Μυριέλλα και δεν το κρύβω. Ωστόσο, στο έπαθλο επικοινωνίας ανέφερε κάποιον Τζον και κάποιος από τη μπλε ομάδα μου είπε ότι είναι το φλερτ της... Εκεί νευρίασα, αλλά μετά μου έφυγε, το ένιωσα σαν προδοσία. Δεν μετανιώνω γι' αυτό που είχα με τη Μυριέλλα, ήταν μια όμορφη ιστορία που έληξε άδοξα. Οι καλές στιγμές στη ζωή τελειώνουν πάντα γρήγορα...».


Επίσης, ο Γιώργος Κατσαούνης σημείωσε: «Θέλω να ζητήσω από το κοινό μου να στηρίξει τον Στάθη Σχίζα και τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα καλό παιδί, που έκανε κάποια παραπτώματα, δεν τον βλέπω για τελικό. Η Ασημίνα δεν το αξίζει να είναι στον τελικό. Δεν είναι γρήγορη σαν παίκτρια, δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον Τάλα, τον Άρη και τον Στάθη. Η Σταυρούλα έχει πιθανότητες να πάει στον τελικό...».