Breaking News

Εκτός Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης - Ο Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Κατσαούνης πλήρωσε ακριβά την επιθετική συμπεριφορά του εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.

Στο συμβούλιο της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση από το Survivor του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος στο προηγούμενο επεισόδιο, σε έξαλλη κατάσταση, είχε κινηθεί απειλητικά κατά του Τάκη Καραγκούνια... Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες:

«Υπήρξαμε μάρτυρες ενός περιστατικού, το οποίο μας θορύβησε και μας στεναχώρησε. Μελετήσαμε με πολλή προσοχή το συγκεκριμένο περιστατικό, που αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο, εξετάσαμε την ενέργεια κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες. Οι κανόνες αυτοί είναι ξεκάθαροι.

Αμέσως μετά το περιστατικό, η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο Κατσαούνη από τους αγώνες και το Survivor, μέχρι να ληφθεί μια απόφαση από την παραγωγή.

Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει τις σωματικές σας αντοχές, αλλά και άλλα θέματα, όπως την ψυχραιμία και την εναρμόνιση με τους κανόνες συμβίωσης. Έπειτα από πολλές προβολές του υλικού, που είχαμε στη διάθεσή μας, καταλήξαμε σε μία απόφαση...

Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση όλων των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι δεν θα συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει».