Breaking News

Φαίη Σκορδά: «Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο Αλέκος Συσσοβίτης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη σχολιάστηκαν από τους συνεργάτες του Πρωινού.

«Οι γυναίκες είστε πιο εγκεφαλικές και πιο πανούργες κι αυτό είναι αμφίσημο. Δηλαδή, μην αγιοποιούμε το ένα φύλο και δαιμονοποιούμε το άλλο... Σημασία έχει το πού είναι η ισχύς... Και η γυναίκα, πολλές φορές, μπορεί να προκαλεί ακόμα και εν αγνοία της ή συνειδητά, επίσης... Αλλά είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και μπορεί να παρεξηγηθούμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, με τις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού, η Φαίη Σκορδά σχολίασε στο Πρωινό:

«Ζούμε σε μία κοινωνία που τα θύματα είναι γυναίκες σε μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κακοποίηση και στους άντρες. Ίσως οι ερωτήσεις να μην ήταν... Ίσως το απόσπασμα που είδαμε τώρα... Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει. Δηλαδή, ξεκίνησε μία κουβέντα, λέγοντας ότι πρέπει να αναλογιστούμε αν εμείς κάνουμε λάθη. Στο "εμείς" εγώ κατάλαβα την κοινωνία... οι παρατηρητές, οι άνθρωποι που βλέπουν κάτι και δεν μιλούν, οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία;

Πραγματικά δε μου έγινε κατανοητό τι ήθελε να πει ο Αλέκος Συσσοβίτης, που κατά τα άλλα, μέχρι στιγμής, δεν έκανε ποτέ προκλητικές δηλώσεις. Το συνέχισε και με μεγάλο πάθoς, προσπαθούσε να δώσει και επιχειρήματα... Ότι οι γυναίκες είναι πολλές φορές προκλητικές ασυνείδητα; Δηλαδή ότι έχουμε μία γυναικεία φύση και ότι η θηλυκότητα πολλές φορές προκαλεί, που πρέπει να την καταπιέζουμε; Να δούμε τι γίνεται σε κάποιες χώρες, που κάποιες παρουσιάστριες βγαίνουν με μπούρκα και απαγορεύεται να φαίνεται το πρόσωπό τους...».

Δείτε το βίντεο.