Breaking News

Η στήριξη του Σάκη Τανιμανίδη στη Χριστίνα Μπόμπα: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη στήριξή του στη Χριστίνα Μπόμπα, που δέχθηκε αρνητικά σχόλια σε αναρτήσεις της στο Instagram, εξέφρασε ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα πραγματοποίησε πρόσφατα επαγγελματικό ταξίδι στο Μιλάνο και μοιράστηκε τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram. Η γνωστή infuencer κατακρίθηκε, μεταξύ άλλων, για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

«Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022, μια γυναίκα - η οποία είναι και μαμά - να κρίνεται και να σχολιάζεται από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι», σχολίασε στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη...

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε σε story του στο Instagram: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός από τη δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινες και μία υπέροχη μητέρα, μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κoρίτσια».

Και πρόσθεσε: «Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες: Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό... Αυτός ξέρει καλύτερα».