Breaking News

Η Τούρτα της Μαμάς: Επεισόδια 26 - 27, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 19/5/22 - Επεισόδιο 26 - 
«Ο Τζώνη»: Ο Τάσος προκαλεί, αυτή τη φορά, τους μπελάδες στην οικογένεια Βασίλαινα, αφού χωρίς να ενημερώσει φέρνει στο σπίτι τον καινούργιο του ανασφάλιστο υπάλληλο Τζώνη, για να μην τον πιάσει το ΙΚΑ. Ο Τζώνη, όμως, είναι γνωστός σε όλους, αφού έχει περάσει από όλα τα μουσικά ριάλιτι με πλήρη αποτυχία κι έχει μείνει αξέχαστος στο κοινό.

Ταυτόχρονα, η Μαριλού συνεχίζει να βλέπει κρυφά πού και πού άντρες όπως τον Γρηγόρη, έναν νεαρό personal trainer, χωρίς βέβαια να θέλει να αφήσει τον Βάρσο και προσπαθεί να το καλύψει. Τα μέλη της μπάντας του Πάρη, ο Αιμιλιανός και ο Γιαννάκης, θα είναι εκεί για πρόβα μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Θα καταφέρει ο Τζώνη να βγει μέσα από αυτό το σπίτι αλώβητος;

Guests: Ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος υποδύεται τον Τζώνη, τον ανασφάλιστο υπάλληλο του Τάσου, που τραβάει τους μπελάδες σαν… μαγνήτης! Ο Θοδωρής Μπουρδέκας στον ρόλο του personal trainer, Γρηγόρη. Εμφανίζονται οι μουσικοί Άκης Παναγιωτίδης και Αιμιλιανός Σταυρινός.


Πέμπτη 26/5/22 - Επεισόδιο 27 - «Η Τζωρτζίνα από δίπλα»: Η Τζωρτζίνα από δίπλα, μια όμορφη Ουκρανή, έρχεται να αναστατώσει την οικογένεια Βασίλενα. Ο Τάσος, αν και απών, είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αφού ο λόγος για τον οποίο η Ευανθία βάζει το Γιάγκο να φέρει την Τζωρτζίνα είναι για να μάθει τι συμβαίνει μεταξύ αυτής και του Τάσου.

Η Ευανθία και η Βέτα είναι έξαλλες με την Τζωρτζίνα μετά τις φιτιλιές της για τον Τάσο και για τον Κυριάκο. Το καλύτερο, όμως, έρχεται στο τέλος, όταν ο Τάσος επιστρέφει από το ταξίδι και βρίσκει εκεί την Τζωρτζίνα. Την ίδια ώρα έρχεται και ο φίλος της ο Μπούτκο. Αναμένουμε να δούμε τι θα ακολουθήσει...

Guest: Την Τζωρτζίνα, την όμορφη Ουκρανή, που έρχεται να αναστατώσει την οικογένεια Βασίλαινα, υποδύεται η Χριστίνα Στεφανίδη. 


Για την αρχική σελίδα "Η Τούρτα της Μαμάς" πατήστε ΕΔΩ