Breaking News

Η Βίκυ Κάβουρα στο «Εξομολογητήριο»: Ο καβγάς με τη Σοφία Μουτίδου και... ο πιο σeξι Έλληνας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Παρασκευής, η Βίκυ Κάβουρα φιλοξενήθηκε στο «After Dark» και συγκεκριμένα στο «Εξομολογητήριο», όπου κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.

Όταν ρωτήθηκε «Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό που σου έχει συμβεί σε γύρισμα ή θεατρική παράσταση;», η Βίκυ Κάβουρα απάντησε:

«Έχω τσακωθεί πάρα πολύ με μία φίλη μου, που λατρευόμαστε, τη Σοφία Μουτίδου και ήταν πάρα πολύ αστείος ο καβγάς μας. Είχαμε τσακωθεί πίσω στα καμαρίνια. Επειδή είναι πολύ πληθωρικός και εκρηκτικός χαρακτήρας, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, αλλά εκείνη είχε τσαντιστεί. Εγώ έκανα τα νύχια μου εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα που μου έλεγε τα δικά της. Εγώ συνέχισα να τα κάνω, αλλά αυτή το πήρε στραβά, το ό,τι εγώ έκανα τα νύχια μου. Έγινε σαματάς... Τη λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε πολύ αγαπημένες, αλλά ήταν ο πιο αστείος καβγάς που έχει γίνει».

Μεταξύ άλλων, η γοητευτική ηθοποιός τόνισε ότι αν δεν ακολουθούσε το δρόμο της υποκριτικής, ίσως γινόταν ψυχολόγος, ενώ σημείωσε ότι ο συμπρωταγωνιστής με τον οποίο είχε την καλύτερη χημεία ήταν ο Ορέστης Τζιόβας.

Όσο για τον πιο... σeξι Έλληνα, η Βίκυ Κάβουρα θεωρεί ότι είναι ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε το βίντεο του Open.