Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 35 - 36

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 28/5/22 - Επεισόδιο 35: Ο Αλέξανδρος και ο Δημήτρης καταλήγουν να τα πίνουν και να μιλούν για την Κατερίνα, ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως τα είχαν και του το επιβεβαιώνει η Ροζαλία. Η Κέλλυ μαθαίνει πως ο Μάριος είναι εpωτευμένος με τη Νατάσα και δεν θέλει πια να δουλεύει γι’ αυτόν.

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Κατερίνα για τη θέση της διευθύντριας, αλλά η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να μην ξαναβγεί απ’ το σπίτι, μέχρι που ένα όνειρο θα της αλλάξει γνώμη. Όταν ο Ηρακλής την καλεί στην κλινική για να ανακοινώσει στους μετόχους την πρόσληψή της, την περιμένει μια έκπληξη...

Guests: Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας λογιστής κλινικής), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρούργος), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης)

Κυριακή 29/5/22 - Επεισόδιο 36: Η Κατερίνα αρνείται να πάρει τις μετοχές του Αλέξανδρου, αλλά αναλαμβάνει με πολλή όρεξη καθήκοντα ως διευθύντρια. Κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια, ενώ ο Αντρέας προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Έπειτα από μια απρόοπτη συνάντηση, η Νατάσα μαθαίνει ποια είναι η μητέρα της και φορτίζεται συναισθηματικά.

Ο Αλέξανδρος της συμπαραστέκεται αλλά όταν εκείνη πάει να τον φιλήσει τραβιέται. Η Μαρκέλλα κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία και η Φρόσω προσπαθεί να κάνει τον Βλάσση να ζηλέψει. Τέλος, η Κατερίνα βρίσκει τον Αλέξανδρο στο Κέντρο Υγείας κι ενώ προσπαθούν και οι δύο να είναι τυπικοί μεταξύ τους, οι καρδιές τους έχουν άλλη γνώμη.

* Στον ρόλο της Ιωάννας Καλογήρου, μητέρας της Νατάσας, η Λήδα Ματσάγγου και στον ρόλο του Γιώργου Καραμπέκου, της νέας γνωριμίας που κάνει η Μαρκέλλα, ο Κώστας Κάππας. 

Guests: Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρούργος), Καλή Δάβρη (Φρόσω),Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής κλινικής), Νεφέλη Μαϊστράλη (Λουίζα), Ελένη Τσεφαλά (Ζωή)


Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ