Breaking News

Κατερίνα Λέχου: «Στην αρχή με εγκλώβιζε η εξωτερική μου εμφάνιση, αγκομαχούσα μέσα μου ψυχικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Κατερίνα Λέχου κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένειά της, τη ζωή της και την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Λέχου εξομολογήθηκε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη: «Ως παιδί δεν θεωρούσα καθόλου ότι είμαι όμορφη, γιατί στην οικογένειά μου δεν ασχολούμασταν μ' αυτά. Δεν έλεγε κανείς αν κάποιος είναι όμορφος ή όχι. Δίναμε βαρύτητα στη δύναμη του νου».

«Στη δουλειά, αρχικά ένιωθα ότι η εξωτερική μου εμφάνιση με παγιδεύει. Επειδή δεν μου άρεσε καθόλου να με θέλουν γι' αυτό που φαίνομαι, εγκλωβίστηκα λίγο στην αρχή. Πέρασα διάφορα στάδια αγκομαχώντας μέσα μου ψυχικά γιατί δεν με ήθελαν γι' αυτό που είμαι αλλά γι' αυτό που φαίνομαι», πρόσθεσε η γοητευτική ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Αργότερα, όταν το κατάλαβα και το συνειδητοποίησα από μια ηλικία και μετά, αρκετά μεγάλη περίπου στα 30, είπα "Ok, είναι και αυτό". Δεν άλλαξα άποψη, συνέχισα το ίδιο, απλώς δεν είχα πια αυτή την ψυχική αναστάτωση. Δηλαδή μπορούσε να μου κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, να πω "ευχαριστώ πολύ" και να τελειώσει η υπόθεση».

Δείτε τη συνέντευξη.