Breaking News

Κατερίνα Βρανά: «Ήμουν παράλυτη από το λαιμό και κάτω, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Θα είμαι στο "Anodos Live Stage", πάω στα μπουζούκια», είπε η Κατερίνα Βρανά στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ενώ - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε με χιούμορ στο περιστατικό που της άλλαξε τη ζωή.

Τον περασμένο μήνα, η Κατερίνα Βρανά είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Επέτειος πέντε χρόνων από τη μέρα που σχεδόν πέθανα. 23 Απριλίου 2017 - 23 Απριλίου 2022».

H γνωστή stand-up comedian είπε στον Κώστα Τσουρό: «Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου και τραγουδάω σαν... ξεβιδωμένο τρομπόνι. Στην παράσταση "Σχεδόν Πέθανα" δεν θα δείτε τραγούδια, αλλά μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου... Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca της Μαλαισίας... Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τις μέρες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε "είναι σοβαρά, πολύ δύσκολη η κατάσταση" κι εγώ σκεφτόμουν "τι υπερβολάρες, σιγά τα λάχανα"... Και ξύπνησα και μου είπαν "σχεδόν πέθανες"...».

Και πρόσθεσε: «Ήμουν παράλυτη από το λαιμό και κάτω και τυφλή... Όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμιά εβδομάδα... Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, ένα χρόνο μετά το κατάλαβα... Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι... να γίνω 80 θα έχω στρώσει... Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε...».

Δείτε το βίντεο του Mega.