Breaking News

Κωνσταντίνα: Παραμένει στο νέο σχήμα με τη Σαμπρίνα - «Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την αντίδραση της στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, για το νέο σχήμα με τη Σαμπρίνα, μίλησε η Κωνσταντίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποχωρήσει, χωρίς να γνωρίζει κανένας το λόγο που το έκανε.

«Η αφίσα του σχήματος ήταν θέμα αισθητικής... Αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι θέμα αισθητικής. Δεν το ενέκρινα, αλλά για κάποιο λόγο, επειδή είχαμε κι άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και την είδα τελευταία στιγμή. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα, τα οποία δεν ήθελα εγώ και υπήρχε αντίρρηση από μένα», είπε στους δημοσιογράφους η Κωνσταντίνα, η οποία θα εμφανιστεί τελικά στο νέο σχήμα, μαζί με τη Σαμπρίνα.

Και πρόσθεσε: «Αυτό δεν ξεκίνησε την ημέρα που ήσασταν εσείς εδώ. Συζητούσαμε με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, αλλά κάπου υπήρχε διαφωνία. Να βάλουμε νερό στο κρασί μας, που λένε, αλλά αυτό να μην είναι εις βάρος μας και εις βάρος του ονόματος που έχω κάνει τόσα χρόνια».

«Αυτό που έγινε, είναι δέκα μέρες τώρα που γίνεται, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κόσμος δεν ξέρει ποιες είναι οι διαφωνίες μας. Η Σαμπρίνα ούτε καν ήξερε τι συνέβη. Δεν ήξερε τι γινόταν... Άλλοι παράγοντες μπήκαν στη μέση, δεν είχαμε πρόβλημα οι καλλιτέχνες μεταξύ μας. Ούτε με τον Κωνσταντίνο Μάνη υπήρξε πρόβλημα», κατέληξε η Κωνσταντίνα.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα βρούμε», σχολίασε από την πλευρά του ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις τους, που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Open Weekend».