Breaking News

Το «Σπίτι με το Mega» υποδέχεται απόψε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Σάββατο 7 Μαΐου, στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο καταξιωμένος δημιουργός μεγάλων επιτυχιών του λαϊκού τραγουδιού έχει ετοιμάσει μία απολαυστική βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υποδέχεται αγαπημένους καλλιτέχνες που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του.  O Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Κώστας Καραφώτης, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Ζωή Παπαδοπούλου ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας διασκεδάσουν αλλά και να μας συγκινήσουν. Θα ακούσουμε μεταξύ άλλων τα: «Χωρίζουμε απόψε», «Τα Κατάφερες», «Τόσα Δειλινά», «Όσα έχω ζήσει», «Γιατί», «Λάθος» και πολλά άλλα. Special guest η γνήσια λαϊκή ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου.

Στη βραδιά συμμετέχουν επίσης οι: Νίκος Ζωιδάκης, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Δημήτρης Γιώτης, Άκης Δείξιμος, Χριστίνα Ράλλη, Ρία Ελληνίδου, Σοφία Φωτιάδου, Φώτης Παπαζήσης, που ολοκληρώνουν το ταξίδι στο πλούσιο μουσικό έργο του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ακόμα, ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου μιλάει για την πολύχρονη συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη.


Απόψε, στο «Σπίτι με το MEGA», ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μας προσκαλεί σε μία μουσική συνάντηση με αγαπημένα τραγούδια και εξαιρετικές ερμηνείες από δημοφιλή ονόματα της ελληνικής μουσικής.