Breaking News

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Σπύρος Μαρτίκας: «Μάχη» για την παραμονή στο Survivor (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού άλλαξε τα δεδομένα σχετικά με τη διαδικασία αποχώρησης.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι νίκησαν, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να κερδίζει τον τελευταίο πόντο και να πανηγυρίζει έξαλλα με τους συμπαίκτες της.

Στο συμβούλιο, με την κόκκινη ομάδα να έχει προβλήματα καθώς μέλη της έχουν αρρωστήσει, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες που έχουν κερδίσει ατομική ασυλία, δεν θα υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο παρευρέθηκαν η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Στάθης Σχίζας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ωστόσο αποχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος είπε ότι κόλλησε το βακτήριο που ταλαιπωρεί τους συμπαίκτες του.

Νωρίτερα, στο αγώνισμα, είχε σημειωθεί ένταση ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και το φίλο του Γιώργο Ταλάντσεβ.

Με τον Τάλα, να έχει αποχωρήσει από το συμβούλιο, ανέλαβε να μιλήσει η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία έκανε λόγο για λυκοφιλίες.

Ο Τάλα επέστρεψε στο συμβούλιο και έριξε τους τόνους σχετικά με την ένταση που σημειώθηκε με τον Άρη

Κατόπιν, ο Τάλα αποχώρησε για δεύτερη φορά, καθώς δεν αισθανόταν καλά, ενώ τον ακολούθησε αργότερα και ο Στάθης Σχίζας.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας από την κόκκινη ομάδα. Από την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι δύο παίκτες τέθηκαν σε ψηφοφορία και το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor.

Δείτε τα βίντεο.