Breaking News

Λένα Δροσάκη: «Κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές και στόματα που δεν άνοιξαν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε η Λένα Δροσάκη, η οποία μοιράστηκε την ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής της από την Πάτρα και τις σπουδές ηλεκτρολογίας, στην υποκριτική και τα «φώτα» της δημοσιότητας. 

Μεταξύ άλλων, η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και στη γέννηση του γιου τους τον Ιούλιο του 2020.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε συγκινημένη για το Metoo και τη δική της υπόθεση, που εξελίσσεται στα δικαστήρια, όπως και για τον αγώνα που δίνει ώστε να σπάσουν οι «χιλιάδες σιωπές» των κακοποιημένων γυναικών.

«Για τη δίκη (σ.σ. Φιλιππίδη) δεν μπορώ να μιλήσω γιατί είναι εν εξελίξει, δεν επιτρέπεται. Θέλω να πω ότι αυτή η ενέργεια που έγινε, έχει ένα και μοναδικό σκοπό, να σπάσει αυτό το κοινωνικό απόστημα, που ο κακοποιημένος άνθρωπος κουβαλάει όλη αυτή την ενοχή, ότι φταίει... Ότι όποιος έχει εξουσία την χρησιμοποιεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Αυτή η βίαιη εξουσία... Γιατί αυτά τα παιδιά κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές και στόματα που δεν άνοιξαν...», είπε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.