Breaking News

Μαρία Αντωνά για τη συνάντησή της με τη Σοφιάννα: «Είναι πολύ γλυκό παιδί, όποιος διοχέτευσε αυτό το δηλητήριο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συνάντησή της με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, το βράδυ της Κυριακής, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μαρία Αντωνά, η οποία πέρασε μία δύσκολη περίοδο, καθώς υπήρχαν φήμες που έκαναν λόγο για ειδύλλιο ανάμεσα στην παίκτρια του Survivor και τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε:

«Ήταν πολύ γλυκιά η προσέγγιση από την ίδια. Τη συνάντησα χθες, το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν να απαντήσω θετικά σε αυτήν την πρόσκληση και την ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, που μου είπε τη δική της αλήθεια μέσα από τα μάτια της. Ήταν κι αυτή αρκετά ταραγμένη γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης. Μου είπε "Ειλικρινά ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει συμβεί όλο αυτό".

Είναι στεναχωρημένη και η οικογένειά της. Μου είπε ότι "Όσο δύσκολο ήταν για σένα, τόσο δύσκολο ήταν και για μένα, γιατί έπρεπε να απολογηθώ στην μητέρα μου και στον πατέρα μου". Δεν είναι ωραίο για το κoρίτσι να τη ρωτάνε συνέχεια για μένα. "Και στο αεροδρόμιο με ρωτούσαν μόνο για σένα", μου είπε...

Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Νομίζω θα βγει κι αυτή να τοποθετηθεί και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Γιατί όλο αυτό από κάπου έχει αρχή, μέση κι ελπίζω να έχει κι ένα τέλος...».

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα αγκάλιασε τη συνεργάτιδά της και της είπε: «Να κάνω μια μεγάλη αγκαλιά στο Μαράκι, γιατί ξέρω πόσο δύσκολα είχε περάσει κι αυτό νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για σένα και μπράβο σου, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς».

Η Μαρία Αντωνά πρόσθεσε: «Για μένα η μεγαλύτερη δικαίωση είναι για τον άνθρωπό μου που είναι μέσα, που δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει έξω... Ο Άρης δεν είναι τέτοιο παιδί, είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί. Κι αν πειράζει κάποιους που βγαίνω και το λέω, ειλικρινά λυπάμαι... Δεν θα μπορούσα να έχω άλλη στάση και να έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένα πολύ καλό και άξιο παιδί και θέλω κι ο κόσμος να δει την αλήθεια και γιατί έγινε γύρω από τον Άρη όλο αυτό το έργο... Όποιος έκανε αυτό το πράγμα, όποιος διοχέτευσε αυτό το δηλητήριο, θεωρώ ότι είναι τρομερά αvήθικο».

Δείτε το βίντεο του Open.