Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Μάριος Λιόλιος (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μάριος Λιόλιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (6/5).

Στο προηγούμενο επεισόδιο οι κριτές ανακοίνωσαν ότι οι «Κόκκινοι» ηττήθηκαν στην Ομαδική Δοκιμασία. Στη συνέχεια κέρδισε την ασυλία ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος εξαιρέθηκε από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να έχει την κάρτα ασυλίας στα χέρια του και τον Γιάννο Σδούγκα να έχει κερδίσει την ασυλία, μόνο τρία μέλη της ομάδας μπορούσαν να ψηφιστούν.

Τελικά, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Μάριος Λιόλιος. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος δεν χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας για να «σώσει» κάποιον από τους δύο.

Να σημειωθεί ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά στον φετινό διαγωνισμό για την κάρτα ασυλίας, η οποία θα αποσυρθεί.


Η Καλλιόπη και ο Μάριος διεκδίκησαν τη θέση τους στους καλύτερους 9 του MasterChef. Οι δύο παίκτες προσπάθησαν να αντιγράψουν το ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου σεφ, Δημήτρη Παμπόρη.


Ο Μάριος Λιόλιος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef.


Μετά την αποχώρηση του Μάριου, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 9 παίκτες.