Breaking News

Μελίνα Μακρή: «Ήταν δύσκολα όταν γέννησα, δεν είχα επαφή με το μωρό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 3 Φεβρουαρίου, η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της, Φρανκ Λούβαρης, είχαν καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι αγοράκι. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι είμαι μαμά, είναι μεγάλη η χαρά να βλέπεις το μωράκι να μεγαλώνει και να σε κοιτάζει στα μάτια. Χαίρομαι να το βλέπω να είναι καλά και να παίρνει βάρος. Φαντάζομαι ότι όταν αρχίσει να επικοινωνεί το μωρό, θα χαζέψω τελείως. Είμαι ήδη χαζομαμά...

Δεν υπάρχει ύπνος, δεν υπάρχει ξεκούραση. Με ένα χαμόγελο τα προσπερνάς όλα αυτά, ωστόσο οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι.

Πέρασα δύσκολη εγκυμοσύνη και δύσκολο τοκετό. Κόλλησα και covid στον 8ο προς 9ο μήνα. Γέννησα πρόωρα και είχα ανησυχήσει πάρα πολύ. Ήρθε πολύ νωρίτερα το μωρό και στεναχωρήθηκα. Τελικά το μωρό βγήκε υγιές και μπήκε σε θερμοκοιτίδα για δύο εβδομάδες. Ήταν δύσκολο να έχεις γεννήσει, να μην έχεις το μωρό και να το σκέφτεσαι να είναι μέσα στη θερμοκοιτίδα. Να μην έχεις επαφή μαζί του, ούτε θηλασμό ούτε αγκαλιές. Το έβλεπα από το τζάμι».

Δείτε το βίντεο του Mega.