Breaking News

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Εξακολουθώ να είμαι σοκαρισμένος μετά το ατύχημα του γιου μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος είπε στη Λιάνα Ζιμάλη:

«Οι στιγμιαίες επάρσεις είναι για τους καραγκιοζαρέους και όχι για τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Στη ζωή μου δεν υπήρξε καμία στιγμή έπαρσης. Οι επιτυχίες με είχαν βρει ολοκληρωμένο άνθρωπο.

Το πιο δύσκολο επάγγελμα, το οποίο έχει τεράστια ευθύνη, είναι αυτό του καπετάνιου - στα θαλάσσια σπορ και στις ημερήσιες κρουαζιέρες - που ασκώ τα τελευταία χρόνια. Σαφώς και πας σε ένα ριάλιτι καθαρά για τα χρήματα. Εγώ πήγα (στη Φάρμα) γιατί τα χρήματα ήταν πολύ "εντάξει". Το αντιμετώπισα καθαρά ως δουλειά.

Οι γυναίκες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Είχα και ανοδικό και καθοδικό δρόμο από τις επιλογές μου. Δεν μετανιώνω για καμία επιλογή μου. Στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, είμαι πολύ καλά και ευτυχής με τη σύντροφο μου, την Κατερίνα. Μετά από 4 γάμους που έχω κάνει - έχω παντρευτεί την ίδια γυναίκα δύο φορές, τη μάνα του Αλέξανδρου - δεν θα έλεγα όχι για έναν γάμο με την Κατερίνα. Είμαι θαυμαστής της και την αγαπώ ιδιαιτέρως, με την ψυχή μου.

Μετά το σοβαρό ατύχημα του γιου μου, Αλέξανδρου, εξακολουθώ να είμαι σοκαρισμένος... Ευχαριστώ τον Θεό, την Παναγία και όλους τους Αγίους που είναι το παιδί μου καλά. Είναι στην αποκατάσταση. Ήταν ένα μεγάλο σοκ και για μένα και για τον ίδιο... Αν δεν φορούσε κράνος θα είχαμε πολύ δυσάρεστα πράγματα... Η κόρη μου ασχολείται με τη μόδα.. Ο χαμός του πάτερα μου και της μητέρας μου - που έχασα πρόσφατα - ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου».

Δείτε το βίντεο του Mega.