Breaking News

Μ. Ιατρόπουλος για τη σύντροφό του: «Η φυσιολογική κατάληξη είναι ο γάμος... θα είναι σύντομο και ξαφνικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ζωντανή σύνδεση από την Κύθνο μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια -  παράλληλα με την υποκριτική - ασκεί το επάγγελμα του καπετάνιου στα θαλάσσια σπορ και στις ημερήσιες κρουαζιέρες την καλοκαιρινή σεζόν.

«Φέτος είναι η 6η χρονιά μου, η πρώτη στην Κύθνο. Είναι ένα υπέροχο νησί, ένας όμορφος προορισμός, που βρίσκεται κοντά στην Αθήνα. Έχει 100 προσβάσιμες παραλίες. Πηγαίνουμε τον κόσμο σε μέρη, που είναι προσβάσιμα μόνο με σκάφος», τόνισε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός είπε για τη σύντροφό του, Κατερίνα: «Είμαι έκπληκτος με την αγάπη που μου δείχνει. Η Κατερίνα θα έρθει την άλλη εβδομάδα γιατί εργάζεται σε μία μεγάλη εταιρεία στην Αθήνα. Θα έρχεται τις μέρες που θα μπορεί να εργαστεί και από το σπίτι».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Δύο άνθρωποι που είναι μαζί και είναι συνοδοιπόροι και ο ένας στηρίζει τον άλλον - και στις καλές και στις κακές στιγμές - νομίζω ότι η φυσιολογική κατάληξή τους είναι να παντρευτούν. Βέβαια, για μένα θα είναι ο πέμπτος γάμος. Τη μητέρα του γιου μου, Αλέξανδρου, την παντρεύτηκα δύο φορές. Πρώτα ο Θεός, γεροί να είμαστε... γνωριζόμαστε κάθε μέρα και καλύτερα, αγαπιόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο. Νομίζω ότι η φυσιολογική κατάληξη θα είναι ο γάμος... Θα είναι σύντομο και ξαφνικό... Θα το δούμε...».

Δείτε το βίντεο του Mega.