Breaking News

Νίκος Ζώτος: Ο παπαράτσι των διάσημων της Μυκόνου μίλησε για όλα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γνωστός παπαράτσι των διάσημων της Μυκόνου, Νίκος Ζώτος, φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και τον τρόπο που κατάφερε - από ερασιτέχνης φωτογράφος, σε νυχτερινά μαγαζιά - να συνεργάζεται, πλέον, με τα μεγαλύτερα σάιτ του κόσμου. 

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ζώτος περιέγραψε τους κινδύνους που έχει αντιμετωπίσει, προσπαθώντας να «κλέψει» ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο, ενώ ξεχώρισε τις πιο δυνατές στιγμές που έχει ζήσει.

«Η πιο ακριβή μου φωτογραφία, που πούλησα στο εξωτερικό, ήταν του Ράσελ Κρόου στη Μύκονο, το 2013. Ήρθε με φίλους, γνώρισαν μια παρέα κoριτσιών και μετά βγήκαν με γουρούνες να πάνε για μπάνια. Ήμουν στην Αθήνα, μαθαίνω ότι είναι στη Μύκονο και φεύγω κατευθείαν με το καράβι. Τον έψαχνα σε όλη τη Μύκονο, τον βρίσκω στο παρά τσακ και τους φωτογραφίζω με μία καλλονή που δεν έγινε κάτι μεταξύ τους», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Γιατί ένιωσε ότι «κινδύνεψε» όταν προσπάθησε να φωτογραφήσει τη Ναόμι Κάμπελ; Πώς αντέδρασε ο σύζυγος της Αλεσάντρα Αμπρόσιο όταν ανακάλυψε ότι τους φωτογραφίζει; Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τη Ριάνα; 

Επίσης, μίλησε για το ένστικτο και την υπομονή που διαθέτει όταν θέλει να πετύχει μια αποκλειστικότητα, τονίζοντας ότι αρνείται να δώσει χρήματα για να λάβει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.